Warning: file_put_contents(files/issuers.list) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/goedkopegrasma/domains/goedkopegrasmatten.nl/public_html/ajax/producten.php on line 32
Welke grassoort heeft u nodig? - Goedkopegrasmatten.nl
Bereken direct uw prijs
Er is iets misgegaan, neem aub contact met ons op.

De juiste grassoort kiezen op graszodenbestellen.nl

Graszoden zijn een gemakkelijk en snel alternatief voor gras zaaien. Bij graszodenbestellen.nl kunt u terecht voor diverse soorten kwaliteitsgraszoden voor een aantrekkelijke prijs. U bestelt bij ons al gras vanaf 1,59 euro per vierkante meter. Maar welk soort gras kunt u nu het beste bestellen?

Bewapend en onbewapend gras

Op graszodenbestellen.nl vindt u verschillende soorten gras. Zo verkopen wij bijvoorbeeld bewapende en onbewapende graszoden. Beide soorten zijn zeer geschikt voor een speelgazon of siergazon. Bewapende graszoden zijn tijdens de teelt voorzien van een bewapening. Die zorgt ervoor dat het gras stevig wordt, zelfs in het vroege voor- en najaar, wanneer de zon minder schijnt. Heeft u een tuin met weinig zonlicht, dan kunt u ook nog kiezen voor schaduwgras.

Voordelig en stevig

Graszoden met bewapening zijn goedkoper dan de variant zonder bewapening. Dat komt omdat deze soort gras sneller groeit en daardoor vaker per jaar kan worden geoogst. De bewapening breekt binnen 5 jaar op een natuurlijke manier af en is daardoor niet schadelijk voor het milieu.

Perfecte kwaliteit

Gras zonder bewapening groeit zonder netten, maar krijgt door een langere groeiperiode de kans om net zo stevig te worden als bewapend gras. Dit gras wordt dan ook maar eens per jaar geoogst, als het een perfecte kwaliteit heeft bereikt. Deze grassoort is samengesteld uit Engels raaigras, Roodzwenkgras en Veldbeemdgras, allemaal sterke en duurzame grassoorten.

Meer informatie

Weet u niet welke grassoort u moet bestellen of heeft u andere vragen over de producten die wij aanbieden? Wij helpen u graag, dus neem gerust contact op. U kunt per mail contact met ons opnemen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.