Warning: file_put_contents(files/issuers.list) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/goedkopegrasma/domains/goedkopegrasmatten.nl/public_html/ajax/producten.php on line 32
Gazon onderhoud voor een groene tuin - Goedkopegrasmatten.nl
Bereken direct uw prijs
Er is iets misgegaan, neem aub contact met ons op.

Gazon onderhoud houdt uw gras in perfecte conditie

U hebt net een gazon aangelegd? Dan wilt u natuurlijk dat de graszoden er over een paar jaar nog steeds zo mooi uitzien als in het begin. Dat krijgt u voor elkaar door goed gazon onderhoud. Zo blijft u steeds genieten van uw gras.

Maai uw gras regelmatig

Gras moet regelmatig gemaaid worden. In de lente en de zomer moet u vaker maaien: zeker één of twee keer per week. Ook zult u eens per jaar moeten verticuteren, dat wil zeggen dat u het gras moet uitkammen. Daarnaast is het belangrijk om uw gras voldoende water te geven. In droge periodes kunt u dat eens per week doen. De avond is daarvoor de best tijd, omdat het gras zo niet verbrandt door de zon, en het water niet meteen verdampt.

Mos in het gras

Mos in uw grasmat? Dat kan komen doordat uw gras te weinig voeding heeft gehad. Of misschien is het te kort gemaaid. U kunt het mos gewoon verwijderen en vervolgens de grasmat verticuteren. Daarna is optimaal gazon onderhoud erg belangrijk. Hebt u onkruid in uw gras, steek dit dan voorzichtig uit. Geef uw gras ook altijd genoeg voeding die stikstof bevat. Wanneer u niet genoeg voeding geeft, zal uw gras geel of lichtgroen worden.

Hulp nodig bij gazon onderhoud?

Op graszodenbestellen.nl bestelt u alleen maar gras van topkwaliteit, dat u goed kunt onderhouden. Hebt u toch vragen over het gazon onderhoud? Neemt u dan contact met ons op, wij staan voor u klaar.