Warning: file_put_contents(files/issuers.list) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/goedkopegrasma/domains/goedkopegrasmatten.nl/public_html/ajax/producten.php on line 32
Gras bezorgen door heel Nederland - Goedkopegrasmatten.nl
Bereken direct uw prijs
Er is iets misgegaan, neem aub contact met ons op.

Gras snel en gemakkelijk laten bezorgen via graszodenbestellen.nl

U heeft kwaliteitsgras besteld via graszodenbestellen.nl? Een goede keuze. U heeft dan gekozen voor kwaliteitsgras van een ervaren kweker. U kunt ervan op aan dat wij ook snel en accuraat het gras bezorgen.

Gras bezorgen door heel Nederland

De bezorging aan huis verloopt snel en soepel. Een professioneel transportbedrijf komt netjes uw gras bezorgen, van dinsdag tot en met vrijdag. Wij leveren door heel Nederland. U krijgt de graszoden geleverd op eenmalige pallets zonder statiegeld. Heeft u uw graszoden betaald via iDEAL of vooruitbetaling? Dan hoeft u niet thuis te zijn op de dag van bezorging. Wilt u contant betalen bij levering, dan is uw aanwezigheid wel gewenst.

Uw graszoden snel bezorgd

Producten die u voor 13:00 uur hebt besteld, worden de volgende dag al bezorgd. Doordat u op de website al kunt berekenen wat de totale kosten zullen zijn, komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze transporteur komt uw gras leveren overdag tussen 8:00 en 18:00 uur. Bezorging voor een bepaalde tijd is ook mogelijk, maar daar zijn extra kosten aan verbonden.

Uw bestelling zelf afhalen

Wanneer u een kleine bestelling heeft gedaan en in de buurt van onze kwekerij in Drouwen woont, is het handig om uw graszoden zelf af te halen. Zo betaalt u geen transportkosten, en heeft u de kans om ons bedrijf te bekijken. Hebt u uw graszoden voor 12:00 uur besteld, dan kunt u die al ophalen tussen 13:00 en 16:00 uur, dezelfde dag. Bestel uw producten via graszodenbestellen.nl, of bel ons.